Återgå till listan

Slöjdlärare - Pionjärer! den 14 augusti 2017

Nu är vi äntligen så långt komna att vi vill erbjuda er att pröva vår portal Terminsplanera. För er som inte följt med vår nyhetsrapportering under våren vill vi berätta att Portalen innehåller olika slags stöd för slöjden och då menar vi HELA slöjdämnet med Textil, Trä, Metall och Samverkansområden.

Terminsplanera består av 3 plattformar.
Den största behållningen kommer att vara just plattformen Terminsplanering där du kan terminsplanera för alla dina grupper och därefter på ett mycket enkelt och smidigt sätt bedöma eleverna efter avslutat arbetsområde. Givetvis finns sedan all din historik här där du hämtar äldre terminsplaneringar och kan se vad som gjorts och bedömts genom åren och vad ni gått igenom.

Uppgiftsbanken ser vi som en stor bonus till er. Den närmar sig i dag 200 beprövade och strukturerade arbetsområden som du kan koppla till din terminsplanering. Du kan även bygga din egen uppgiftsbank som sedan kan kopplas och bedömas i systemet.

Övrigt stöd är en tredje plattform där du hittar annat övrigt stöd för din undervisning.

 

Vårt erbjudande är att du som lärare får använda portalen hela höstterminen 2017 utan terminskostnad.  


Dock tar vi ut en engångsavgift på 299 kr/användare för upplägg av kund samt för att kunna börja arkivering, uppdateringar och stå till tjänst med support under denna tid. Du kan läsa mer om vårt erbjudande på registreringssidan.

Vi vill vara tydliga med att under kommande veckor är vår portal under prövning och därför finns en viss risk med något område som inte fungerar optimalt eller kanske saknas. Det kan också uppstå fel eftersom allt inte blivit testat under tryck. Detta kommer med er hjälp att synkas och ordnas upp. Vi önskar därför att ni hör av er till oss med allt som kan ”förbättras” eller som ni saknar.

Portalen är inte interaktiv med eleverna utan det är din egna privata organiserade slöjdstation. Så ni som vill med på tåget nu till HT-17 - gå in och ansök om medlemskap så vi kan lägga upp ett konto och ni kan börja arbeta!

Om du inte har sett vår demofilm ännu så bör du göra det innan du startar med att planera upp terminen.


Välkommen, önskar Pelle, Marcus och Karolin.
 

Registrera dig på Terminsplanera.se →

 

Våga organisera din undervisning - Det är du värd!