Återgå till listan

Full fart mot 2018! den 19 december 2017

Nu är äntligen alla tjänsterna på plats i portalen - Terminsplaneringen, Uppgiftsbanken samt Övrigt stöd - och systemet har förbättrats massor under terminen. Inget blir någonsin färdigt utan portalen kommer att fortsätta växa och utvecklas hela tiden. Vi arbetar redan med att framöver kunna komplettera Terminsplanera med bedömning av elevernas egna omdömen. En enkel kommunikation utan användarnamn och lösenord som eleverna behöver komma ihåg. Spännande!
 

Bild på Övrigt stöd

Bilden är ett exempel på hur vår senaste tjänst, Övrigt stöd, ser ut


Vårt erbjudande
Inför 2018 erbjuder vi dig att använda Terminsplanera t.o.m  31:e mars utan att betala någon terminsavgift. Registrera dig och bli medlem för endast 299 kr i uppläggningsavgift. Det är en engångskostnad som gör att du läggs upp i systemet, får kontinuerliga uppdateringar, nya uppgifter & stöd samt full support. När provperioden är över kontaktar vi dig för ett nytt förmånligt erbjudande om eventuellt fortsatt medlemskap, kravlöst och enkelt.

Vi tror på Terminsplanera och fördelarna är många för dig som slöjdlärare. Försök ta dig tid och planera under jullovet för att kunna utnyttja hela portalen. Det blir roligare att undervisa när det är smart och enkelt!


GOD JUL
önskar Pelle, Karolin och Marcus

Om ni har fungerande nätverksträffar i er kommun så kommer vi gärna och visar Terminsplanera för er. Hör gärna av er till info@terminsplanera.se om ni undrar något.