Återgå till listan

Ny struktur för Terminsplanering den 25 januari 2018

Efter några veckors hårt jobb kan vi nu presentera ett flertal förändringar och uppdateringar i portalen som vi hoppas att ni ska uppskatta. Allt för att det ska bli tydligare och mer användarvänligt.

Tjänsten Terminsplanering ser nu annorlunda ut med fem administrativa flikar på rad. Till höger om dessa finns både en lathund (text) och en ny film om hur du organiserar grupper med elever och hur du därefter skapar dina terminsplaneringar.

Under fliken Uppgifter kan du lägga in dina egna uppgifter i systemet och du hittar även här en film som vägleder dig.

Till sist under Bedömning/Historik hittar du dina planeringar, skriver lektionskommentarer och bedömer smidigt eleverna under och efter avslutat arbetsområde. Här finns såklart ytterligare en film som hjälper dig.

Vi hoppas att ni har sett att ni kan använda Terminsplanera utan ytterligare avgift hela vårterminen. Ta därför chansen och skapa någon/några elevgrupper och terminsplanera för dessa så ni får en känsla för hela portalen och alla dess fördelar.

Hör gärna av er om ni undrar något, har synpunkter eller kanske vill bidra med era egna uppgifter så att den stora uppgiftsbanken växer snabbare.


Ha en lyckad resterande vårtermin.

Vänligen Pelle, Karolin och Marcus

 

Bild på den nya terminsplaneringen