Återgå till listan

Sommarerbjudande! den 19 juni 2018

Använd
UPPGIFTSBANKEN
G R A T I S
från juni t.o.m. augusti!

Vi är Pelle Bohm och Karolin Wagner som båda arbetar som slöjdlärare och samtidigt hanterar och fyller Terminsplanera med stöd för hela slöjdämnet. Vi gör detta för att ge slöjden och er slöjdlärare något bra att kunna använda i ert dagliga arbete med eleverna. Det saknas bra stöd och här är vårt bidrag. 

Vår idé är att här samla allt slöjdunderlag du behöver för att sedan föra över och ev. slutbedömma i skolans större lärportal. Här hittar och samlar du allt på ett ställe. I och med den nya GDPR lagen kommer allt samlande av anteckningar på övriga osäkra platser (filer, mappar, kalendrar etc.) dessutom vara olämpligt om inte direkt olagligt! Givetvis följer vi och har säkrat upp för den nya lagen och mer information om detta kommer under sommaren.

UPPGIFTSBANKEN med 200 olika beprövade arbetsområden/uppgifter för hela slöjdämnet ser vi som en bonus på Terminsplanera som erbjuds för endast 449 kr per termin! (rabbatterad avgift vid fler användare/skola).

När du har botaniserat i vår bank under sommaren kan du vid medlemskap även få...

  • Lägga in dina egna skapade uppgifter i banken (som bara du ser) och koppla dina och övriga uppgifter till den smarta tjänsten med TERMINSPLANERINGEN. Du strukturerar dem med vår smidiga mall till hjälp på samma sätt som övriga uppgifter i banken med dina valda kunskapskrav.
  • Terminsplanera i tydliga vyer för dina elevgrupper med arbetsområden kopplade till vårt enkla bedömningssystem.
  • Skriva lektionskommentarer genom elevens processande.
  • Bedöma i en mycket smidig matris och sedan i en överskådlig vy se alla enskilda arbetsområdens bedömningar!
  • Hitta historik om vad varje grupp gjort och gått igenom under åren samt hitta varje enskild elevs historik och dess utveckling.
  • Ta del av ÖVRIGT STÖD där vi presenterar allt som inte direkt är knutet till en uppgift. Det kan vara filmer, dokument, instruktionsblad, faktablad, länkar m.m.

 

Kommer under höstterminen

Vi arbetar dessutom med att färdigställa en elevkommunikation där du kan kommunicera med dina elever. Du skickar uppgifter, filmer, frågeställningar som de via länk kan svara på. Det kan t.ex. gälla att skriva omdöme där du tar emot ut/värderingar och ev. bilder m.m. på gjorda arbetsområden. Elevens dokumentation samlas därefter på Terminsplanera där du kan bedöma och sammanställa elevens alla arbeten. Vi siktar på att undvika elevinloggningar vilket underlättar lärarens arbete men eleven ska ändå kunna se sin portfolio när läraren väljer att "dela ut rummet". Denna tjänst implementeras givetvis utan ytterligare kostnad!

 

Summa summarum

Allt ovan har endast DU som lärare tillgång till och inget är synligt förrän du tar det vidare till annan plats. Visst kan man känna att man inte vill arbeta med flera olika plattformar men vi befarar att du ändå gör så i dag med pärmar, filer, lappar och kalendrar? Nu har du allt på ett ställe och säkert sparat!

Dessutom behöver du bara arbeta med de stöd du själv väljer av allt som finns på Terminsplanera. Vi känner att vi kan erbjuda dig ett digert slöjdstöd för en bra terminsavgift så varför inte prova på! Det finns givetvis instruktionsfilmer till alla tjänster inne i portalen.

ALLTSÅ... kan du under juni och juli, och nu även augusti, besöka UPPGIFTSBANKEN helt kostnadsfritt. Vill du sedan omgående börja pröva dig fram på hela portalen så kan du koppla på resten av Terminsplanera för endast 449 kr. Detta gör du genom att registrera dig. Det utgår då även en uppläggningsavgift på 299 kr (engångskostnad) för att starta upp ert konto i administrationssystemet och för att kunna bistå med support.

 

Välkomna önskar Pelle, Karolin och Marcus

 

Enkel startguide för att komma igång med terminsplaneringen!

  • Starta med att skapa några få grupper med dess elever inför hösten.
  • Lägg in dina egna favorituppgifter, eller använd bankens, som kopplas till terminsplaneringsmallen och bedömningssystemet.
  • Skapa din terminsplanering för gruppen och invänta eleverna!