Övrigt stöd - gott och blandat

Här hittar ni allt som kan glädja oss slöjdlärare. Vi strävar efter att hela tiden fylla på Övrigt stöd med kvalitet. Tipsa gärna (genom formuläret under Kontakt eller på info@terminsplanera.se) om något som borde ha sin plats här - en bra film, era egna slöjdfoton eller annat intressant! Ni får gärna vara anonyma eller publiceras med er signatur om ni så önskar. Hör också gärna av er om ni finner att något i denna tjänst är felaktigt eller inaktuellt.

Filmer: Vårt mål är att i möjligast mån kunna producera egna material- och teknikfilmer. När vi inte har den möjligheten så väljer vi det bästa vi finner tills vi själva hinner att producera våra filmer med inriktning på arbetet i slöjdsalen. De externa filmer vi har valt att lägga ut har varit bland de bästa av det som finns tillgängligt.  Istället för många filmer inom varje område har vi valt ut någon/några få. Hjälp oss gärna med fler filmtips!
Obs! Vi har vår egen uppfattning om vad som är bra kvalitet men vill vara ödmjuka med att vi givetvis inte äger något facit.


Du måste vara medlem för att kunna se och använda våra stöd

Om du vill bli medlem så kan du registrera dig. Är du redan medlem kan du istället logga in.
Om du redan är registrerad och inloggad så behöver ditt konto godkännas av oss före du kan komma åt alla tjänsterna.