Återgå till listan

Höstens arbete i år 8 och 9, Avslutning den 16 december 2021

Under hösten tänkte jag (Pelle), Marie och Karolin låta er få följa två årskurser och deras arbeten. Tanken är att lägga in något nytt varje vecka där ni kan se progressionen. Vi arbetar på 2 olika skolor så det är lite logistik som ska synkas men vi ska göra vårt bästa för att det ska fungera. Häng me´! 

Våra tidigare inlägg i denna serie hittar du här: 

 

v.48 - 50 “Ram med innehåll” - Pelle och Marie på Ängdalaskolor år 9. AVSLUTNING!
 

Uppgift: Att sätta samman en ram med fyra olika metoder och att sedan fylla den med något inom det textila området.
Summering: Hos oss i år 9 på Ängdalaskolor har alldeles för många lektioner gått förlorade till PRAO, distansundervisning och NP vilket gjorde att alla elever inte riktigt hann med. Vi har gjort oss nyttiga erfarenheter och kommer att försöka igen men med en modifierad arbetsgång. När uppgiften snart släpps i Uppgiftsbanken (Terminsplanera.se) så är det alltså med lite ny kostym. Hur som helst blev en handfull elever färdiga och nedan ser ni deras alster. Kan ni lista ut ev. tema, tekniker och material? Hoppas att vårt bloggande har gett er lite spänning i höstmörkret:) 

         

 

v.48-50 “Att smycka sig” - Karolin på Innovitaskolan år 8. AVSLUTNING!

Nu är smyckeskollektionerna klara. Som vi har prövat och omprövat, arbetat med material vi tidigare inte stött på och med stort tålamod. Eleverna har tyckt det varit ett roligt projekt med fokus på idéutveckling, följa arbetsbeskrivningar och noggrannhet.